Laman Utama

      Produk

      Cara Pasang

      Order

      Soalan Lazim

      Hubungi Kami

 

Admin

 

Newsletter Advantech4U

(Informasi produk & promosi terkini)

 

 

 

Links:

 

Alat Jimat petrol

 

Tambah kuasa kereta

 

Produk

 

Mini Sun Power Stabilizer & Saver

 

 

Menggunakan kaedah POWER FACTOR !

 

Khas untuk rumah, apartment, kondo, pejabat, restoran, dan lain-lain pengguna elektrik...

 

Harga Biasa RM250

 

Promosi Online RM230 sahaja !!

 

 

 

Apakah Keistimewaan Alat Ini?

 

 

Boleh menjimatkan antara 10-30%. Dalam sesetengah keadaan sehingga melebihi 30% bil elektrik.

   
Mudah dipasang. Sama seperti perkakas elektrik lain, hanya plug terus pada soket. Dapat barang terus boleh guna.
   
Boleh digunakan di tempat lain. Asalkan anda inginkan penjimatan selepas berpindah ke rumah baru! Jangan lupa bawa alat ini bersama.
   
Tidak perlukan penyelenggaraan. Biarkan saja ia berfungsi dengan sendirinya.
   
Selamat dan bertindak juga sebagai penstabil voltage tenaga elektrik. Ini penting untuk menjaga ketahanan barangan elektrik anda!
   
Ketahanan produk sehingga 5 tahun. Anda akan jimat bertahun-tahun bukanya sebulan-dua! Semakin anda selesa semakin anda berjimat.
   
Jaminan kualiti 12 bulan. Kad jaminan disertakan. Jaminan bebas kerosakan disebabkan faktor semasa penghantaran atau pembuatan. Pulangkan semula jika anda merasakan ada yang tidak kena dengan Power Saver anda. Unit yang baru akan terus dihantar kepada anda secara PERCUMA!
   
Diuji oleh SIRIM.
   
Penjimatan paling efektif adalah untuk alat-alat bermotor seperti aircond, peti sejuk, kipas angin, mesin basuh dan sebagainya termasuk lampu fluorescent. Alat-alat yang menggunakan konsep pemanasan (heating) seperti ketuhar, cerek elektrik, sterika, shower dan lain-lain adalah tidak efektif. Sehingga kini, belum ada teknologi alat penjimatan yang boleh menjimatkan penggunaan alat-alat pemanasan (heating).
   
Mendapat pengiktirafan CE untuk model yang sama bagi pasaran Eropah. Bukannya mudah untuk memasuki pasaran Eropah yang mementingkan kualiti produk yang tinggi. Namun alat ini telah menembusi pasaran Eropah sehingg kini.
   
Surat pengesahan dari JBE (Jabatan Bekalan Elektrik). Sekarang dikenali sebagai Suruhanjaya Tenaga (ST). Badan kerajaan yang paling penting memantau dan mendapat pengesahan sebelum penggunaan alat-alat elektrik di Malaysia. Dikategorikan sebagai barang bukan kawalan oleh ST.
   
Produk pasaran eksport kini promosi untuk pasaran Malaysia. Masih ramai yang kehairanan dengan adanya alat seperti ini. Anda tidak perlu hairan kerana alat elektrik seperti penghawa dingin, peti sejuk dan lain-lain juga telah menggunakan teknologi penjimatan pada alatan mereka. Namun alat ini untuk mengawal keseluruhannya.
   
Telah diguna pakai dan ujikaji selama lebih 5 tahun. Sejak tahun 2001 lagi telah berada dipasaran.
   
Jaminan Wang Dikembalikan 30 60 hari *6 bulan jika bil anda tiada apa-apa pengurangan! Bukan 30 hari atau 60 hari tapi 6 bulan! Tiada tempoh jaminan sepanjang ini jika dibandingkan dengan alat elektrik yang lain. Kerana kualiti  produk dan kepuasan pelanggan yang lebih utama. Hak anda dilindungi di sini.
   

Lihat syarat jaminan wang dikembalikan

 

 

 

Ciri-Ciri Keselamatan Power Saver Dengan

Mutu Pembuatan Tempatan Yang Tinggi!

 

 

 

Mini Sun Power Saver

 Jenama Lain

Komponen dalaman: Ciri-ciri keselamatan komponen di dalamnya memenuhi kriteria standard EC dan disahkan oleh SIRIM

Alat penjimatan yang mempunyai kualiti pembuatan yang rendah boleh menyebabkan letupan apabila tempoh jangka hayat Power Saver tamat.

Dicipta untuk ketahanan Voltage yang tinggi sehingga 650 VAC. Oleh kerana ketahanannya, maka tempoh jangka hayatnya lebih panjang.

Kebanyakan power saver lain hanya mempunyai rekabentuk ketahanan voltage yang rendah. Tempoh jangka hayat adalah pendek.

Komponen khas di dalamnya diimport daripada Jerman. Filem dengan ketebalan 8m menjamin ketahanan jangka hayat yang lebih panjang.

Kebanyakan power saver lain menggunakan ketebalan filem hanya 3-6 m. Tempoh jangka hayat adalah pendek. Oleh sebab itu ia lebih ringan dan saiznya lebih kecil.

Casing Polikarbonat yang tahan lasak. Ketahanannya sehingga 128C. Telah diuji oleh pihak PSB Singapura.

Power saver lain menggunakan bahan jenis ABS yang hanya boleh tahan sehingga 68C sahaja.

Oleh kerana ia perlu dipasang selama bertahun-tahun, maka ia menggunakan kabel plug yang berkualiti tinggi dengan bahagian hujungnya dipasang dengan kemas dan ketat. Kepala pin 3 mata diimport dari Jerman dan diluluskan oleh SIRIM dan memenuhi standard CE.

Power Saver lain tidak menggunakan kabel plug sebaliknya terus kepada unit Power Saver. Ini boleh mendatangkan risiko jika power saver yang digunakan berkualiti rendah dan dipasang berterusan selama bertahun-tahun.

Peneraju utama dalam pasaran alat jimat elektrik seluruh dunia. Produk eksport ke seluruh dunia seperti UK, Ireland, Sepanyol, Greece, Mexico, Timur Tengah, India, Singapura, Thailand, Filipina dan banyak lagi.

Kebanyakan alat Power Saver lain diimport dari luar negara seperti China dan Taiwan. Kualiti dan ujikaji produk belum ada jaminan.

 

 

Testimoni 1

 

 

Sebelum = RM84.31 -> Selepas = RM43.16

 

Penjimatan = 49%

 

 

 

Testimoni 2

 

 

Sebelum = RM96.32 -> Selepas = RM57.74

 

Penjimatan = 40%

 

 

 

Testimoni 3

 

 

Sebelum = RM401.47 -> Selepas = RM228.96

 

Penjimatan = 43%

 

 

 

Laman Utama | Produk | Cara Pasang | Order | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Copyright Advantech4U. All rights reserved.